ÖĞRENCİMİZ AHMET'E BAŞKAN ÖZTÜRK'TEN TEŞEKKÜR!

Öğrencimiz  Ahmet Mintaz'ı, 2 yıl üst üste Marmara bölge ve Türkiye Yüzme Şampiyonalarında 4 ayrı kategoride altın madalya ile dönmesinden dolayı,   Erenler Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk ödüllendirdi.

Geçtiğimiz ay Türkiye Özel Sporcular Yüzme Federasyonu tarafından Çanakkale ve Denizli' de düzenlenen yarışlarda; 100 m. ve 50 m. serbestte ve 100 m. ve  50 m. sırtta  toplamda 8 altın madalya alan Ahmet Mintaz, Erenler Belediye Başkanımız Sayın Cavit Öztürk tarafından takdir edildi. Başkan Öztürk; "Ahmet Erenler'de yetişen sporcumuzdur .Aldığı madalyalarla bizleri gururlandırdı.Önümüzdeki yıl dünya şampiyonasında da başarılı olacağına inanıyor, kendisini tebrik ediyorum "dedi.

Ahmet Mintaz'ın antrenörleri Sinan Ölüş ve Çağlar Küçükbaycan ; " Başkanımıza desteğinden dolayı teşekkür ederiz .Ahmet geçtiğimiz haftalarda İzmir'de 10 günlük uluslararası lisanslama kampına alındı, yakın bir gelecekte Ahmet Türkiye'nin de gururu olacaktır "dedi.

Haber Kaynağı:www.medyabar.com